تاریخچه و فعالیت

با تبدیل آموزش عالی بهداری در سال 1328 به دانشکده پزشکی نخسین گام در راه تاسیس دانشگاه فردوسی در شهر مقدس مشهــد برداشته شد. در سال 1334 با صدور مجوز دیگری دانشكده ادبیات با پنج رشته جداگانه تاسیس یافت. با گسترش آموزش عالی در كشـور به ترتیب دانشـــــكده معقول و منقول (كه بعداً به الهیات تغییر نام یافت) علوم، دندانپزشكی، علوم دارویــی و تغذیه، علوم تربیتی و روانشــناسی، كشاورزی، مهندسی، مؤسسه بینایی سنجی، دبیرستان دانشگاه و مركز تعلیمات به مجموعه دانشگاه مشهد افزوده شد. دانشگاه فردوسی مشهد طبق تعریف ماده (1) آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، پژوهش و فناوری به یک موسسه به شمار می‌آید و دارای ارکان هیات امنا، رئیس موسسه، هیات رئیسه و شورای موسسه می‌باشد. در حال حاضر عمده دانشکده‌ها، پژوهشکده‌ها و معاونت‌های دانشگاه در یک سایت واحد بوده که در میدان آزادی مشهد واقع است.

گالری تصاویر

تقویم آموزشی